Om betting

Vad är betting egentligen? Det handlar helt enkelt om vadslagning. Man slår vad om vilket utfall det ska bli på en fotbollsmatch, ett travlopp, en hockeymatch eller annat evenemang. På Internet finns det flera bettingsajter som tillhandahåller odds för sportevenemang av alla möjliga olika slag. Oddsen visar då förhållandet mellan utbetalning och sannolikhet för just det utfallet.

Så vad är odds då? Det är kortfattat proportionen mellan vinst och insats. Alltså är det så att ju högre oddsen är desto mindre chans är det att du vinner på att satsa på dem. Men det är även större vinstsumma om du vinner. Är det låga odds så är det mycket sannolikt att det blir det resultatet men vinstsumman blir mindre.

Men hur kommer det sig egentligen att det är så populärt att spela på odds? Varför gillar folk betting? Tja, med en kvalificerad gissning, det handlar om spänningen. Man vill gambla lite helt enkelt. Dessutom så är det som så att är man lite intresserad av sport så blir det väldigt mycket mer spännande att titta på en match om det även är dina egna pengar som står på spel. Det är till exempel en av anledningarna till att det som kallas för Livestreaming och Liveodds har blivit så populärt. Då är det som så att man tittar på matchen samtidigt som man kan betta på den. Man gör detta online så i samma fönster i webbläsaren som du kan titta på matchen live så ser du även oddsen (som förändras under matchen om det är liveodds) och du kan betta samtidigt. Detta sätt att spela på odds är kanske det mest spännande sättet och något som många sysslar med idag.

Något som alltid varit populärt är att samlas ett gäng kompisar, betta på en match tillsammans för att sedan titta på den ihop på TV eller till och med live. Spelar man då ett gemensamt system till exempel där alla har lagt sin del av insatsen så hoppas man och har roligt tillsammans. Det är ett spännande sätt att umgås som många verkar uppskatta.

Vinn på gambling
Gambling kan vara mycket underhållande - iallafall när man vinner. Bli en riktig gambler genom att läsa våra guider.